vaasaqua 2017

25-05-2017 temperatuur rond de 24 graden het ideale weer voor een prachtig evenement.

Als organisatie kijken wij dan ook zeer tevreden terug naar deze 23e editie van Vaasaqua. Ruim 40000 bezoekers hebben wij deze dag mogen verwelkomen. Duidelijk was dat iedereen het ontzettend naar zijn zin had. De kinderen genoten van een geweldige show van Theater fiets, ongekend hoe hij elk jaar weer een boeiende show weet neer te zetten waar jong en oud van geniet.

Tussen de shows door konden de kinderen weer helemaal los gaan op de verschillende springkussens. Of zich uitleven op het sportplein waar zich weer diverse verenigingen zich van hun beste kant lieten zien.

Menig boekfanaat liet zich toch even verleiden om een kijkje te nemen op onze boekenmarkt om daarna even gezellig wat te drinken op het marktplein waar de Reggestad Muzikanten menig bezoeker aan het neurieën kreeg op de klanken van bekende walzen en tango’s. Ook de braderie werd goed bezocht al was het soms schuifelen om er door heen te komen. We ontvingen ook veel complimenten dat het terrein van de Cannenburgh erbij was betrokken waar de kunstmarkt en de streekproductenmarkt hun waren toonden.

Vanaf 14;00 uur werd Vaasen helemaal op zijn kop gezet door eerst de vrolijke klanken van de dweilorkesten de Rotdweilers en de Pretband waarna op het Marktplein Fragment de boel op zijn kop zette. Tussen de nummers door wist onze DJ Laurens de stemming erin te houden waardoor het één groot feest bleef op het Marktplein.

Na afloop van de markten sportplein en kinderplein was het tijd om ons op te maken voor de avondshow. En een show maken kunnen ze The Euros rook vuur alles kwam voorbij met als spetterende finale het gezamenlijke optreden met Fragment. Al met al was deze Vaasaqua ook weer één om niet meer te vergeten.

En denk je nu balen dat ik dat allemaal gemist heb, niet getreurd want op 10-05-2018 zijn wij weer terug met de 24e editie van Vaasaqua dus leg deze datum vast zodat je niets meer hoeft te missen.