VAASAQUA BRUIST!

Vaasaqua bruist! Het is een gezellig feest voor jong en oud, waardoor het voor iedereen een geweldige dag is. Maar naast de gezelligheid heeft Vaasaqua ook een belangrijk doel. Wij willen namelijk charitatieve organisaties die actief zijn in en voor Vaassen financieel ondersteunen.

Vaassen is een dorp dat leeft van de enthousiaste vrijwilligers. Verschillende organisaties helpen mensen, organiseren activiteiten of zetten zich op een andere manier in voor onze samenleving. En dat is belangrijk! Daar helpt Vaasaqua graag aan mee.

Jarenlang doneerde Vaasaqua met veel enthousiasme een groot deel van de opbrengst aan het buitenbad van ‘De Koekoek’ in Vaassen. Het exploiteren van een zwembad in een kleine plaats kost veel geld, dat er niet altijd is. Vaasaqua ondersteunde het buitenbad dan ook graag.

Inmiddels beschikt ‘De Koekoek’ niet meer over een buitenbad. ‘De Koekoek’ heeft nu wel een overdekt zwembad. Een onderdeel van dit zwembad is het buitengedeelte met een groot spraypark voor de kinderen. Vaasaqua heeft nog een groot bedrag kunnen bijdragen aan dit leuke spraypark.

In de loop der tijd verandert het één en ander. Zo ook de doelstelling van Vaasaqua. Met een groot deel van de opbrengst van het grote eendaagse evenement worden charitatieve stichtingen en verenigingen in Vaassen financieel ondersteund. Zo kunnen we met z’n allen deze prachtige organisaties in Vaassen helpen!

Vaasaqua heeft o.a. onderstaande organisaties de afgelopen jaren financieel ondersteund:

– Kleindieren vereniging Vaassen en Omstreken
– Stichting Vaassens Molen
– Stichting Present
– Speeltuinvereniging De Kouwenaar
– Activiteitenclub ouderen de Rank
– Activiteitencommissie De Speulbrink
– EHBO Vaassen- Museum Historie Vaassen
– Cavente Kinderdorp
– Restauratie Hervormde kerk Vaassen
– Vaassen.nu
– LEGO Vaassens Fanfare Corps
– Uniforms Vaassens Fanfare Corps

vaasaqua doelstelling