150 KRAMEN MET ANTIQUARIATEN EN BOEKHANDELAREN

Op 9 mei 2024 zal zoals vanouds weer de grote Vaasaqua Boekenmarkt plaatsvinden.

Vaasaqua staat landelijk bekend als een goed georganiseerde boekenmarkt. In de 27 jaar dat het evenement heeft plaatsgevonden, heeft de organisatie er naar gestreefd om een gezellige en overzichtelijke maar vooral ook een zeer kwalitatief goede boekenmarkt neer te zetten. Ieder jaar op Hemelvaartsdag is de boekenmarkt hier weer te vinden.

Op de Dorpsstraat in het centrum van Vaassen zullen die dag ruim 150 kramen staan met antiquariaten en boekhandelaren uit het gehele land. Tienduizenden boeken in elke prijsklasse worden daar aan het publiek aangeboden op deze sfeervolle Vaassense boekenmarkt.

Bezoekers kunnen hierbij hun kinderen meenemen, want de gehele dag worden zij vermaakt met verschillende kinderattracties, zoals clowns, springkussens, theater op het grote kinderplein.

De markt is ruim van opzet, zodat men rustig kan snuffelen tussen de vele schitterende boeken. Houdt u van rust, dan adviseren wij u om de markt in de ochtenduren te bezoeken. Maar houdt u van gezelligheid dan is de middag een must.

vaasaqua boekenmarkt