160 KRAMEN MET ANTIQUARIATEN EN BOEKHANDELAREN

Dit jaar (2022) is er helaas geen boekenmarkt! De volgende Vaasaqua boekenmarkt zal plaatsvinden op 18 mei 2023

 

Vaasaqua staat landelijk bekend als een goed georganiseerde boekenmarkt. In de jaren dat het evenement heeft plaatsgevonden, heeft de organisatie er naar gestreefd om een gezellige en overzichtelijke maar vooral ook een zeer kwalitatief goede markt neer te zetten. Ieder jaar op Hemelvaartsdag is de boekenmarkt hier weer te vinden.

Op de Dorpsstraat in het centrum van Vaassen zullen die dag ruim 160 kramen staan met antiquariaten en boekhandelaren uit het gehele land. Tienduizenden boeken in elke prijsklasse worden daar aan het publiek aangeboden op deze sfeervolle Vaassense boekenmarkt.

Bezoekers kunnen hierbij hun kinderen meenemen, want de gehele dag worden zij vermaakt met verschillende kinderattracties, zoals clowns, springkussens, theater en noem maar op.

De markt is ruim van opzet, zodat men rustig kan snuffelen tussen de vele schitterende boeken. Houdt u van rust, dan adviseren wij u om de markt in de ochtenduren te bezoeken. Maar houdt u van gezelligheid dan is de middag een must.

vaasaqua boekenmarkt