Tijdens de 1e vergadering voor deze jubileum editie is er werkelijk van alles voorbij gekomen om van de 25e Vaasaqua een echt speciale editie te maken. En het is dan ook gelukt om er dit jaar een super leuk programma van te maken met de nodige verrassingen.

Vaas-A-Quiz

Dit jaar zal ook de woensdagavond bij het evenement worden betrokken betrekken en wel met de Vaas-a-quiz, een super gezellige quiz met diverse ronden en dus diverse vragen over van alles en nog wat. De vragen gaan over popmuziek, Vaassen, 25 jaar Vaasaqua, maar het kan ook maar zo dat er vragen over actuele nieuwsfeiten voorbij komen. Voor deze quiz hebben we de bekende Quizbroers uitgenodigd die dit als ware quiz-masters voor ons gaan verzorgen. Naast de quiz waar we hopelijk een vol marktplein met teams aan zullen deelnemen wordt het ook een gezellige avond met als muzikale omlijsting tussen de ronden door live-optredens van het veelzijdige muzikale duo Suitz.

Prijzen

Vaasaqua begint dit jaar dus al op de woensdagavonden waarbij je je kunt je opgeven met een team van 6 personen met een leeftijd vanaf 16 jaar,. De inschrijving voor de avond is helemaal gratis, maar dat wil niet zeggen dat je met lege handen naar huis gaat. Er zijn namelijk heel erg mooie prijzen met de Vaas-A-Quiz te winnen. De hoofdprijs voor de winnaars van de Vaas-A-Quiz is een week met je hele team in een luxe chalet van Campotel in Duitsland voor 6 personen, de tweede prijs een ballonvaart van Fasna ballooning voor 1 persoon, en de derde prijs een etentje met het hele team bij restaurant ‘De Toren’. De vierde prijs een BBQ-pakket voor 6 personen van Vries en Vers, de vijfde prijs zijn 30 munten voor de volgende dag Vaasaqua en dat zijn nog lang niet alle prijzen. Al met al deze Vaas-A-Quiz wil je niet missen als start van de 25e editie van Vaasaqua! Schrijf ja dan ook snel in!

Opgeven

Opgeven met je team kan eenvoudig via een mail naar: quiz@vaasaqua.nl Na aanmelding krijg je een uitgebreide mail met informatie. We vragen hierbij alleen de naam en gegevens van de teamcaptain en het aantal deelnemers in je team door te geven.
De Horeca op het marktplein gaat om 20.00 uur open voor deelnemers, publiek en iedereen die een leuke avond wil. Om 20.30 uur begint de Vaas-a-quiz en de prijsuitreiking is om 23.00. Een uurtje later vegen het plein schoon om alles weer klaar te maken voor de volgende dag. De jubileumeditie van Vaasaqua 25 jaar!